Referentie Industrieën

Hoge kwaliteit

ddc_blockline_silica_gel_1280_780x685_acf_cropped

Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. is er met name voor producenten en (loon)verpakkers in de cosmetische-, farmaceutische- en veterinaire branche.  Met ruim 55 jaar ervaring hebben de mensen achter Blockline een zeer uitgebreid internationaal partnernetwerk opgebouwd.

ClientBlockline - Brocacef Supplies & Services B.V
BranchePharma
De vraag van Blockline - Brocacef Supplies & Services B.V

Kwaliteit staat sinds dag één hoog in het vaandel. Alle verpakkingen binnen het assortiment betrekt de organisatie als (exclusief) distributeur van leveranciers die aan deze kwaliteitsstandaarden voldoen. Blockline werkt net als DCC graag samen op basis van langdurige relaties. “We kennen elkaar, we vertrouwen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben”, aldus Jan Broekhuizen manager bij Blockline.

Sinds drie jaar is Blockline exclusief distributeur van DDC voor de Silica-gel droogzakjes en capsules. Het distributeurschap richt zich vooral op de farmaceutische en veterinaire branche in Nederland. In de farmaceutische industrie wordt veel gebruik gemaakt van silicagel, primair om verpakte producten te beschermen tegen vocht door het vochtgehalte binnen de verpakking te beheersen en/of te verlagen.

Onze oplossing

Voor Blockline zijn de silica-gel oplossingen van DDC een onmisbaar item in het uitgebreide assortiment. De droogzakjes worden vooral geleverd aan partijen die geneesmiddelen baxteren (medicijnen op rol uitleveren). En met het aantal patiënten dat in toenemende mate meerdere geneesmiddelen op een dag moet innemen, wordt het belang van deze productgroep alleen maar groter.

Wij hebben voor u altijd
een passende oplossing

Wilt u meer weten over onze producten?
Op zoek naar maatwerkadvies?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

Neem contact op

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.