Referentie Industrieën

Rys Beer & Beverages

rbb_brouwers_ddc_2020_780x685_acf_cropped-2

Bij Rys Beer & Beverages richten we ons op de levering van Europese bier & dranken aan landen over de hele wereld. Momenteel leveren wij aan landen in Europa, Azië, Oceanië en Zuid-Amerika.

We ondersteunen merkeigenaren om hun producten op een internationale markt te brengen. We hebben uitgebreide expertise en kennis van regelgeving van merken op verschillende bestemmingen.

ClientRys beer & beverages
BrancheFood
ProductBlanket
De vraag van Rys beer & beverages

Tijdens transport kunnen diverse problemen ontstaan die de kwaliteit aantast van de goederen en verpakkingen. Hierbij te denken aan omdozen met waterschade, losgeweekte etiketten, roest vorming op de kroondopjes, etc.

Rys Beer & Beverages streeft naar een zo hoog mogelijk kwaliteit van hun producten en legde daarom bij DDC de vraag neer deze problemen te ondervangen. Denk hierbij aan schade door vocht, roest en schimmelvorming.

Onze oplossing

Om het ontstaan van condens en container regen te voorkomen en de producten te beschermen tegen vocht, roest en schimmelvorming is het belangrijk dat tijdens transport de luchtvochtigheid in de containers zo laag mogelijk blijft. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Cargosorb blankets. Deze blankets hebben een hoge absorptiecapaciteit en zijn makkelijk aan te brengen in de containers. Zo wordt de luchtvochtigheid zo laag mogelijk gehouden en blijven de producten in goede staat. Dit voorkomt dat de geleverde producten worden afgekeurd of retour worden gestuurd.

Wij hebben voor u altijd
een passende oplossing

Wilt u meer weten over onze producten?
Op zoek naar maatwerkadvies?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

Neem contact op

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.