Industrie Industrieën

Industrie

industrie_780x685_acf_cropped

Op deze pagina

01 Toepassing

In de industrie voorkomen we vochtproblemen en roest vooral met DIN 55473 en/of Silica Gel droogmiddelen. Het gaat dan om het voorkomen van vochtproblemen bij elektronica, printplaten, filamenten voor 3D-printers, staal en overige metalen. Daarbij gebruiken we alleen de stofdichte uitvoeringen, omdat de combinatie van vocht en (vooral) elektronica geen goede is. Het vocht is van invloed op de werking van de elektronica. Daarnaast krijgt de koper of ontvanger van het product geen goede indruk als er reeds schade door vocht ontstaan is. Door droogmiddelen te gebruiken die tevens stofdicht zijn, houden we de producten vocht- en stofvrij bij transport en opslag.

Droogmiddelen in de auto-industrie
Ook de automotive maakt gebruik van DIN 55473. Door het stofdichte omhulsel van de droogmiddelen hebben zowel stof als vocht geen invloed op de elektronica en de overige auto-onderdelen.

Droogmiddelen in de windmolenindustrie
Tussen het plaatsen van de windmolen en de ingebruikname zit vaak een aantal maanden. In die periode wordt de binnenkant van de voet vochtig, omdat er geen lucht circuleert zolang de molen niet in bedrijf is. Gedurende die tijd hangen we containerdroogmiddelen in de voet.

Het resultaat? De voet blijft droog en schimmelvrij. Het droogmiddel voorkomt dat de voet gereinigd moet worden, wat op zee lastig is omdat daar zoet water voor nodig is. Zo bespaart het droogmiddel veel tijd en geld. Bewezen voordelen, want we pasten onze droogmiddelen met succes toe in de Ierse Zee en voor de Engelse en Nederlandse kust.

En ook de melkindustrie gebruikt droogmiddelen
Na het melken van de koeien slaat de boer de melk op in grote melkkoeltanks van rvs. Speciale apparatuur meet onder andere de temperatuur, de inhoud en het verloop van het roerproces. De tank staat buiten in weer en wind en dat maakt de meetapparatuur kwetsbaar. Daarom wordt tijdens elke periode onderhoudsbeurt ook het droogmiddel DIN 55473 bij de apparatuur vervangen.

02 Producten

In de industrie wordt dus voornamelijk DIN dry en/of Silica Gel Paper gebruikt. Daarbij gebruiken we alleen de stofdichte uitvoeringen, omdat de combinatie van stof en (vooral) elektronica geen goede is. Ook leveren wij veel maatwerk oplossingen in de industrie. Er wordt er zo onder andere ook gebruik gemaakt van container desiccants.

silica_gel_paper_ddc_1116x1184_acf_cropped

Silica Gel Paper

Bescherm uw producten tegen vocht en condens, tijdens opslag, transport of in de verpakking. Silica gel non-food droogzakjes zijn erg divers in hun toepassingsmogelijkheden.

Meer informatie
DIN Bentonite desiccants bag

DDC-DIN 55473

DDC – DIN droogmiddelen zijn geschikt voor industriële en militaire omgevingen. Het product is gemaakt van gedroogde klei en is dus een natuurlijk product. DDC – DIN droogmiddelen zijn voorzien van een stofdichte verpakking.

Meer informatie
DDC-INFO-FLYER-Container-Desiccants-_2000x1143_acf_cropped

Container Droogmiddelen

10% van per container vervoerde producten wordt afgekeurd vanwege vocht gerelateerde schade.
GKD container droogmiddelen zorgen voor een vochtvrij vervoer over zee en zorgt ervoor dat uw lading droog en schadevrij aan land komt. Container droogmiddelen van GKD hebben een opname capaciteit van ca.360% van het eigen gewicht.  Voedselveilige droogmiddelen en lekvrij die verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen.

Direct aanvragen

Meer informatie
industrie_market_desiccants

Meer weten over de
mogelijkheden binnen
industrie?

Neem contact op voor een advies op maat.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.