Referenties

Veel branches hebben de weg naar onze producten al gevonden. Welke vraag ze ook hebben, wij hebben het antwoord, ongeacht het product. Bekijk hieronder een aantal van onze cases.

Offshore_Windfarm_780x685_acf_cropped

Grote kostenbesparing

Tussen het plaatsen van de windmolen en de ingebruikname zit vaak een aantal maanden. In die periode wordt de binnenkant van de voet vochtig, omdat er geen lucht circuleert zolang de molen niet in bedrijf is.

ClientSeaway Heavy Lifting
Verder lezen
ddc_blockline_silica_gel_1280_780x685_acf_cropped

Hoge kwaliteit

Blockline, de verpakkingsactiviteit van Brocacef Supplies & Services B.V. is er met name voor producenten en (loon)verpakkers in de cosmetische-, farmaceutische- en veterinaire branche.  Met ruim 55 jaar ervaring hebben de mensen achter Blockline een zeer uitgebreid internationaal partnernetwerk opgebouwd.

ClientBlockline - Brocacef Supplies & Services B.V
Verder lezen
rbb_brouwers_ddc_2020_780x685_acf_cropped-2

Rys Beer & Beverages

Bij Rys Beer & Beverages richten we ons op de levering van Europese bier & dranken aan landen over de hele wereld. Momenteel leveren wij aan landen in Europa, Azië, Oceanië en Zuid-Amerika.

We ondersteunen merkeigenaren om hun producten op een internationale markt te brengen. We hebben uitgebreide expertise en kennis van regelgeving van merken op verschillende bestemmingen.

ClientRys beer & beverages
ProductBlanket
Verder lezen
© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.