Industrieën

DDC heeft een indrukwekkende lijst van klanten, inclusief alle topvoedingssupplementen fabrikanten. DDC is er trots op een constructieve en consistente partner te zijn die deze klanten kunnen vertrouwen. Normen en kwaliteitseisen in de droogmiddelen industrie zijn hoog. DDC leeft niet alleen naar deze normen, maar probeert deze te overschrijden voor een lange relatie met haar klanten.

defensie-1_780x685_acf_cropped

Defensie

Condens, schimmel en vooral roest zijn natuurlijk uit den boze in deze branche. Met de droogmiddelen garanderen we een vochtvrij transport en een probleemloze opslag.

Meer informatie
shutterstock_609809297_780x685_acf_cropped

Food

Droogmiddelen zorgen voor behoud van de kwaliteit van de voedingsmiddelen, ze verlengen de houdbaarheidstermijn en ze gaan schimmelvorming tegen. Daarnaast voorkomen ze vochtopname van producten die lekker knapperig moeten blijven.

Meer informatie
industrie_780x685_acf_cropped

Industrie

Door droogmiddelen volgens de Deutsche Industrie Norm DIN 55473 in verpakkingen of bekistingen te plaatsen, blijven producten vrij van vochtschade tijdens transport en opslag.

Meer informatie
infra_780x685_acf_cropped

Infra

Droogmiddelen worden veel toegepast langs de weg en het spoor. Bijvoorbeeld in de stroom- en spanningskasten langs het spoor.

Meer informatie
luchtvaart-1_780x685_acf_cropped

Luchtvaart

Beschadiging van vliegtuigonderdelen tijdens transport leidt tot vertraging, hoge kosten en het heeft zelfs veiligheidsrisico´s. Daarom stellen luchtvaartmaatschappijen hoge eisen aan het vervoer van hun onderdelen.

Meer informatie
shutterstock_1426263371_780x685_acf_cropped

Pharma

Medicijnen moet je droog, koel en het liefst donker bewaren. De combinatie licht, warmte en vocht zorgen ervoor dat bacteriën en schimmels goed gedijen en dat de medicatie bederft.

Meer informatie
shutterstock_531344407_780x685_acf_cropped

Transport

In de transportsector komen alle branches die onze producten gebruiken samen: defensie, food, industrie, infra, luchtvaart en pharma. In alle gevallen moet de lading beschermd worden tegen vochtschade.

Meer informatie
© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.