Industrie Industrieën

Luchtvaart

luchtvaart-1_780x685_acf_cropped

Op deze pagina

01 Toepassing

Beschadiging van vliegtuigonderdelen tijdens transport leidt tot vertraging, hoge kosten en het heeft zelfs veiligheidsrisico´s. Daarom stellen luchtvaartmaatschappijen hoge eisen aan het vervoer van hun onderdelen. Daar hoort ook het voorkómen van vochtproblemen bij. En dát is de reden dat ook de luchtvaartindustrie onze droogmiddelen gebruikt.

Ontmanteling van vliegtuigen
Het gebeurt in de hele wereld, maar ook vlakbij huis op Twente Airport: het ontmantelen van vliegtuigen. Onderdelen worden gerepareerd en verkocht en de rest wordt gerecycled. Vooral bij het transport en opslag van de herbruikbare onderdelen is het van belang dat deze droog blijven.

Luchtvracht
Het ruim in een vliegtuig is koel en bij onvoldoende ventilatie ontstaat er al snel condens. Daarom plaatsen de producten of de vervoerders droogmiddelen in de bekisting, zodat de vracht vochtvrij blijft.

02 Producten

Er worden hoge eisen gesteld aan het vervoer van vliegtuigonderdelen Din Dry biedt hierin een perfecte oplossing om vochtproblemen tegen te gaan.

DIN Bentonite desiccants bag

DDC-DIN 55473

DDC – DIN droogmiddelen zijn geschikt voor industriële en militaire omgevingen. Het product is gemaakt van gedroogde klei en is dus een natuurlijk product. DDC – DIN droogmiddelen zijn voorzien van een stofdichte verpakking.

Meer informatie
luchtvaart_market_desiccants

Meer weten over de
mogelijkheden binnen
de luchtvaart?

Neem contact op voor een advies op maat.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.