Industrie Industrieën

Infra

infra_780x685_acf_cropped

Op deze pagina

01 Toepassing

Droogmiddelen worden veel toegepast langs de weg en het spoor. Bijvoorbeeld in de stroom- en spanningskasten langs het spoor. De printplaten en de elektronica die daarin zitten, zijn erg gevoelig voor regen en condens. Als deze onderdelen vochtig worden, dan ontstaat er kortsluiting, waardoor er geen treinverkeer meer mogelijk is op dat traject.

Bewakingscamera’s en nummerbordherkenning
Bij de camera’s plaatsen we de Silica Gel aan de binnenkant van de behuizing. Het droogmiddel is hier bedoeld om het restvocht weg te halen, want de behuizing is luchtdicht. Vervanging van de Silica Gel is daarom niet nodig.

Ook de apparatuur voor nummerbordherkenning bij parkeergarages zijn voorzien van onze droogmiddelen. We plaatsen ze met behulp van een eenzijdige kleeflaag in de apparatuur.

02 Producten

In de branche infra bieden diverse droogmiddelen een oplossing voor vochtproblemen. In het merendeel van de vochtproblemen biedt Silica Gel een oplossing.

Silica_Gel_1770x1252_acf_cropped

Silica gel

Silica gel werkt van nature als een droogmiddel. Waterdamp wordt geabsorbeerd en niet meer los gelaten. Hierdoor zijn de mogelijke toepassingen met Silica Gel zowel in droogzakjes als losse korrels bijna oneindig. Voor het drogen van bloemen of als droogmiddel in filter installaties wordt Silica gel ingezet als droogmiddel.
DDC levert Silica Gel in een korrelformaat van 0,5mm t/m 5.0mm.
Oranje kleurige Silica Gel met indicator wordt gebruikt om verzadiging eenvoudig te kunnen herkennen. Door Silica Gel te verwarmen is deze herbruikbaar. Zowel witte als oranje kleurige Silica Gel vindt u dan ook terug in een verscheidenheid aan producten.

Direct aanvragen

Meer informatie
infra_market_desiccants

Meer weten over de
mogelijkheden binnen
infra?

Neem contact op voor een advies op maat.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.