Industrie Industrieën

Transport

shutterstock_531344407_780x685_acf_cropped

Op deze pagina

01 Toepassing

In de transportsector komen alle branches die onze producten gebruiken samen: defensie, food, industrie, infra, luchtvaart en pharma. In alle gevallen moet de lading beschermd worden tegen vochtschade. Vaak is regen de grootste veroorzaker van het probleem, maar ook temperatuurwisselingen leiden tot condensatie en schimmelvorming.

Onze container droogmiddelen voorkómen vochtschade tijdens het transport en ze zorgen ervoor dat het transportbedrijf of de afzender geen onnodige kosten heeft voor verloren of beschadigde vracht.
Zo´n 10 procent van alle schade in de transportbranche wordt nog steeds veroorzaakt door vochtschade.

Hoe ontstaat containerregen of containerzweet?
Vooral bij grote afstand transporten over zee staan de containers onder invloed van grote temperatuurverschillen. De verschillen tussen de klimaatzones en de dag- en nachttemperatuur kunnen oplopen tot wel 50 of 60 graden Celsius. De vochtige warme lucht in de container stijgt op en ’s nachts koelt die lucht af, waarbij de koelere lucht zijn vocht loslaat. Zo ontstaat containerregen, waarbij de waterdruppels vanaf het plafond op de lading vallen. Een groot probleem in het vervoer per zee, dat wereldwijd jaarlijks drie tot vier miljard euro aan schade oplevert. Het probleem is eenvoudig te voorkomen door het toepassen van krachtige containerdroogmiddelen.

02 Producten

Voor het tegen gaan van vochtproblemen en een oplossing te bieden tegen containerregen binnen transport wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Container Desiccants.

DDC-INFO-FLYER-Container-Desiccants-_2000x1143_acf_cropped

Container Droogmiddelen

10% van per container vervoerde producten wordt afgekeurd vanwege vocht gerelateerde schade.
GKD container droogmiddelen zorgen voor een vochtvrij vervoer over zee en zorgt ervoor dat uw lading droog en schadevrij aan land komt. Container droogmiddelen van GKD hebben een opname capaciteit van ca.360% van het eigen gewicht.  Voedselveilige droogmiddelen en lekvrij die verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen.

Direct aanvragen

Meer informatie
transport_market_desiccants

Meer weten over de
mogelijkheden binnen
Transport?

Neem contact op voor een advies op maat.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.