Industrie Industrieën

Pharma

shutterstock_1426263371_780x685_acf_cropped

Op deze pagina

01 Toepassing

Op bijna elke medicijnverpakking staat het: medicijnen moet je droog, koel en het liefst donker bewaren. De combinatie licht, warmte en vocht zorgen ervoor dat bacteriën en schimmels goed gedijen en dat de medicatie bederft. Uiteraard heeft dat invloed op de werkzaamheid.

Uiteraard zijn onze droogmiddelen inert: ze gaan dus geen verbinding aan met de chemische werkzame stoffen in de medicijnen.

Voedingssupplementen
Eiwit- en andere shakepoeders klonteren als ze vochtig worden. Daarom plaatsen we een droogmiddel in het deksel van de verpakking. Omdat het droogmiddel veilig is voor de foodbranche, kan de consument het droogmiddel na opening van het product in de verpakking laten zitten.

02 Producten

Voor het tegen gaan van vochtproblemen binnen de branche Pharma wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Silica Gel Tyvek en Silica Gel Canisters.

silica_gel_cannisters

Silica Gel Canisters

DDC biedt een volledige lijn canisters en capsules welke gebruikt worden in de medische en farmaceutische industrie. Canisters en capsules met Silica gel worden gebruikt voor het onder controle houden van vocht, geur en andere vluchtige stoffen in verpakkingen van glas of kunststof.

Meer informatie
silica_gel_tyvec_desiccants_ddc_1161x1114_acf_cropped

Silica Gel Tyvek

DDC biedt een volledige lijn silica gel droogmiddelen voor de food en/of pharma industrie.
Onze Silica Gel tyvek droogzakjes zijn FDA goedgekeurd en voldoen aan de EU-regels EC 1935/2004 en EC 450/2009.
Producenten, afvul en verpakkingsbedrijven voegen onze droogzakjes toe om poeders, voedingssupplementen, tabletten en capsules tegen vochtschade te beschermen. Silica Gel tyvec zakjes zijn stofdicht, scheurvast en voedselveilig. Deze droogzakjes mogen in direct contact komen met voedsel. Om te bepalen welk droogzakje het beste bij uw product past raden wij aan monsters van deze tyvec droogzakjes aan te vragen.

Meer informatie
pharma_market_desiccants

Meer weten over de
mogelijkheden binnen
pharma?

Neem contact op voor een advies op maat.

Bel +31 (0)85 888 1222
Mail info@ddc.nl

© 2020 DDC.nl
DDC.nl is onderdeel van Canadaco B.V.
Website door Webton

Stel uw vraag aan ons

Stuur een mail info@ddc.nl
Stuur een mail via contactformulier
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.